Kedi Batmaz Malzemeleri
- 2 su bardağı su
- 1 su bardağı mısır unu
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz
- 1 su bardağı tulum peyniri
- 2 çorba kaşığı tereyağı
Adana Yüreğir'in meşhur yerel lezzetlerinden Kedi Batmaz malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Yüreğir OtelleriSu bir tencerede kaynatılır ardından mısır unu ilave edilerek hamur elde edilir. Ocağın üzerinde 10 dakika karıştırılarak pişirilir ve ardından yine 10 dakika dinlendirilir. Ceviz ve tulum peyniri karıştırılıp yarısı servis tabağına yayılır. Kaşık yardımıyla küçük parçalara ayrılan hamur servis tabağındaki peynirin üzerine dizilir ve kalan harç da hamur parçalarının üzerine serpiştirilir. Eritilen tereyağ üzerine gezdirilerek servis edilir.
Yüreğir lezzetlerinden Kedi Batmaz ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kedi Batmaz görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Yüreğir lezzetlerinden meşhur Kedi Batmaz yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kedi Batmaz nasıl yapılır. Adana Yüreğir lezzetlerinden Kedi Batmaz tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kedi Batmaz videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...