Adıyaman Usulü Çiğköfte Malzemeleri
- Yarım kg çiğ köftelik esmer bulgur
- 2 adet soğan
- 1 baş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 kâse isot
- 1 yemek kaşığı yedi türlü baharat
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- Maydanoz
Adıyaman Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Adıyaman Usulü Çiğköfte malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Adıyaman OtelleriYoğurma kabına alınan bulgurun üzerine ince ince doğranmış soğanlar, ezilmiş sarımsak, salça, bir miktar suyla ıslatılmış isot, yedi türlü baharat ve yarım limon ilave edilerek yoğrulur. Bulgurun yumuşaması için yoğururken ara ara elle su atılır. Bulgur hafif yumuşadıktan sonra maydanoz ve zeytinyağı da eklenerek yoğrulmaya 10 dakika daha devam edilir.
Adıyaman Merkez lezzetlerinden Adıyaman Usulü Çiğköfte ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Adıyaman Usulü Çiğköfte görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Adıyaman lezzetlerinden meşhur Adıyaman Usulü Çiğköfte yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Adıyaman Usulü Çiğköfte nasıl yapılır. Adıyaman Merkez lezzetlerinden Adıyaman Usulü Çiğköfte tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Adıyaman Usulü Çiğköfte videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...