Paçık

Afyonkarahisar Evciler'in meşhur yerel lezzetlerinden Paçık malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Evciler Otelleri

Afyonkarahisar Evciler lezzetlerinden Paçık tarifi ile sofranıza lezzet katın

Paçık Malzemeleri

  • 1 kg kuzu paça eti
  • Yarım bayat Afyon ekmeği
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 50 gram süzme yoğurt
  • 20 gram tereyağı
Paçık › Yerel Lezzetler | Evciler | AfyonkarahisarTıkla ve Görseli Büyüt: Paçık

Paçık Yemeğinin Tarifi

Paça eti güzelce tuzlanır ve tencereye alınır. Tencere içerisine paçayı geçecek kadar su ilave edilir ve paça 2 saat haşlanmaya bırakılır. Bu sırada yoğurdun içine ezilen sarımsaklar eklenir. Bayat Afyon ekmeği doğranarak fırında kızartılır. Haşlanan paçadan etler güzelce ayrılır. Servis tabağının altına ekmek, ekmeğin üstüne et, etin üstüne sarımsaklı süzme yoğurt gezdirilir. Son olarak kızartılmış tereyağı yemeğin üstüne dökülür.

Paçık Görselleri

Evciler lezzetlerinden Paçık ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Paçık görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

Paçık Tarifi

Evciler lezzetlerinden meşhur Paçık yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/Hh9y860i0Jw

Paçık Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Paçık nasıl yapılır. Afyonkarahisar Evciler lezzetlerinden Paçık tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Paçık videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...