Şuhut Keşkeği Malzemeleri
- 1 su bardağı nohut
- 3 su bardağı aşurelik buğday
- Yarım kilo kemikli dana sırt eti
- Yarım kilo paça eti
- Salça
- Tereyağı
- Tuz
- Manda yoğurdu
Afyonkarahisar Şuhut'un meşhur yerel lezzetlerinden Şuhut Keşkeği malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Şuhut OtelleriNohut, buğday ve et bir gece önceden ıslatılır. Düdüklü tencere dibine kemikli dana sırt eti yayılır. Üzerine nohut ve buğday, buğday ve nohutun üzerine de paça eti konulur ve ürünlerin birbirine geçmesi sağlanır. Yemeğe tuz, salça ve su eklendikten sonra 1.5 saat kısık ateşte pişirilir. Piştikten sonra bir süre tokmakla dövülen keşkeğin üzerine eritilmiş tereyağı ve tavada eritilmiş manda yoğurdu dökülür. Şuhut keşkeği servis edilmeye hazırdır.
Şuhut lezzetlerinden Şuhut Keşkeği ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Şuhut Keşkeği görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Şuhut lezzetlerinden meşhur Şuhut Keşkeği yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Şuhut Keşkeği nasıl yapılır. Afyonkarahisar Şuhut lezzetlerinden Şuhut Keşkeği tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Şuhut Keşkeği videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...