Afyonkarahisar Usulü Mayasız Pişi Malzemeleri
- 2 adet ekmek hamuru
- 3 su bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı çörek otu
- 1 tatlı kaşığı pişi kokusu
- Tuz
Afyonkarahisar Sultandağı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Mayasız Pişi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Sultandağı OtelleriHamurun içerisine çörek otu, pişi kokusu ve tuz eklenir ve hamur yoğrulur. Bir süre yoğrulan hamurun üzeri örtülür ve hamur dinlenmeye alınır. Hamur dinlendikten sonra yağlı tepsi üzerinde yumruk büyüklüğündeki bezeler açılır. Ocakta kızdırılan yağ üzerine hamurlar dizilir ve pişirilir.
Sultandağı lezzetlerinden Afyonkarahisar Usulü Mayasız Pişi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Afyonkarahisar Usulü Mayasız Pişi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Sultandağı lezzetlerinden meşhur Afyonkarahisar Usulü Mayasız Pişi yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Afyonkarahisar Usulü Mayasız Pişi nasıl yapılır. Afyonkarahisar Sultandağı lezzetlerinden Afyonkarahisar Usulü Mayasız Pişi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Afyonkarahisar Usulü Mayasız Pişi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...