Gösteberg Et Malzemeleri
- 1 kilo kuşbaşı doğranmış kuzu ya da oğlak eti
- 250 gram tereyağı
- 2 yemek kaşığı salça
- 2 adet rendelenmiş soğan
Ağrı Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Gösteberg Et malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ağrı OtelleriAğrı’da bu tarif, kuzu veya oğlağın postu içinde ve kuma gömülerek pişirilmektedir. Ancak biz, sizlere evde yapabileceğiniz şekilde tarif edeceğiz. Kuşbaşı etinizi bir kaba alın. Oda sıcaklığındaki tereyağını, soğanı ve salçayı ekleyerek etle güzelce harmanlayın. Karışımı, sac tavada ya da düdüklü tencerede harlı ateşte pişirin. Etinizi pilavla servis edin.
Ağrı Merkez lezzetlerinden Gösteberg Et ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Gösteberg Et görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...