Saç Kavurma Selekeli Malzemeleri
- 1 kilo kuşbaşı doğranmış kuzu ya da oğlak eti
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı tuz
Üzeri İçin
- 1 kâse yoğurt
- 2 diş sarımsak
Ağrı Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Saç Kavurma Selekeli malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ağrı OtelleriGeniş bir tava ya da sac üzerinde tereyağını eritin. Ardından salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavurun. Tavaya, kuşbaşı etleri ve tuzu da ilave edip etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ayrı bir kâsede yoğurt ve ezilmiş sarımsağı karıştırarak bir sos elde edin. Kavrulan etleri servis tabağına alarak üzerine sosunu gezdirin. Afiyet olsun.
Ağrı Merkez lezzetlerinden Saç Kavurma Selekeli ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Saç Kavurma Selekeli görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Ağrı lezzetlerinden meşhur Saç Kavurma Selekeli yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Saç Kavurma Selekeli nasıl yapılır. Ağrı Merkez lezzetlerinden Saç Kavurma Selekeli tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Saç Kavurma Selekeli videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...