Aksaray Tava Malzemeleri
- 750 gr. kuşbaşı et
- 100 gr. kuyruk yağı
- 6 adet domates
- 8 adet yeşil biber
- 3 adet patlıcan
- 1 baş sarımsak
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- Tuz
- Pul biber
Aksaray Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Aksaray Tava malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Aksaray OtelleriDomates, biber ve sarımsaklar doğranıp tepsiye dizilir. Patlıcanlar alacalı soyulup küp küp kesilir, 10 dakika tuzlu suda bekletilerek acısı alınır. Süzüp kurulanan patlıcanlar tepsiye konulur. Etler ve küçük küçük doğranmış olan kuyruk yağı sebzelerin üzerine dizilir. Baharatlar ve yağ da konulduktan sonra bir çay bardağı kadar su ekleyerek 180 derece ısıtılmış fırında yaklaşık 40 dakika pişirilir.
Aksaray Merkez lezzetlerinden Aksaray Tava ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Aksaray Tava görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Aksaray lezzetlerinden meşhur Aksaray Tava yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Aksaray Tava nasıl yapılır. Aksaray Merkez lezzetlerinden Aksaray Tava tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Aksaray Tava videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...