Hasuda Tatlısı Malzemeleri
- 1 su bardağı nişasta
- 5 bardak su
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- ½ bardak ceviz içi
Amasya Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Hasuda Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Amasya OtelleriKaynatılan 4 bardak suya, 1 bardak suyla nişasta ve toz şeker eklenip karıştırılarak pişirilir. Pişirildikten sonra bir tepsiye alınır ve üzerine eritilen tereyağı gezdirilir. Ardından ceviz serpilerek servise hazır hâle getirilir.
Amasya Merkez lezzetlerinden Hasuda Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Hasuda Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Amasya lezzetlerinden meşhur Hasuda Tatlısı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Hasuda Tatlısı nasıl yapılır. Amasya Merkez lezzetlerinden Hasuda Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Hasuda Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...