Bağ Salatası Çorbası Malzemeleri
- 5 adet domates
- 8-10 adet sivri biber
- 3 adet salatalık ya da acur
- 1 kahve fincanı limon suyu
- Yarım demet taze nane
- 2-3 diş sarımsak
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
- 2 tatlı kaşığı tuz
- Buz
Antalya Kaş'ın meşhur yerel lezzetlerinden Bağ Salatası Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kaş OtelleriDomateslerin kabukları soyularak robottan geçirilir. Yıkanmış salatalıklar da kabuklarıyla birlikte robottan geçirilir. Salatalık suyu elde edilen domates suyuyla karıştırılır. Sarımsak ve ayıklanmış sivri biberler de robottan geçirilerek karışıma eklenir. Ayrı bir kapta zeytinyağı, limon, tuz, kıyılmış nane karıştırılır ve domatesli sosa eklenir. Tüm malzemeler güzelce karıştırıldıktan sonra üzerine buz parçaları konulur ve servis edilir.
Kaş lezzetlerinden Bağ Salatası Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Bağ Salatası Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kaş lezzetlerinden meşhur Bağ Salatası Çorbası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Bağ Salatası Çorbası nasıl yapılır. Antalya Kaş lezzetlerinden Bağ Salatası Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Bağ Salatası Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...