Ayran Aşı Malzemeleri
- 2 bardak su
- 1 su bardağı haşlanmış nohut
- Yarım su bardağı haşlanmış karabuğday
- 1.5 su bardağı süzme yoğurt
- Tuz
- Karabiber
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı kuru nane
Ardahan Damal'ın meşhur yerel lezzetlerinden Ayran Aşı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Damal OtelleriNohut süzülür ve sudan geçirilir. Süzme yoğurt, su, tuz ve karabiber bir kaba alınır ve karıştırılır. Kap içerisine nohut ve karabuğday eklenir. Son olarak kızgın zeytinyağı ve nane yemek üzerine dökülür ve servis edilir.
Damal lezzetlerinden Ayran Aşı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ayran Aşı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Damal lezzetlerinden meşhur Ayran Aşı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ayran Aşı nasıl yapılır. Ardahan Damal lezzetlerinden Ayran Aşı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ayran Aşı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...