Hasuta Malzemeleri
- 1 su bardağı un
- 2 bardak su
- 125 gram tereyağı
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 2 bardak şeker
- Tuz
Ardahan Damal'ın meşhur yerel lezzetlerinden Hasuta malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Damal OtelleriTavada tereyağ ve sıvı yağ eritilir. Şeker eklenir ve karamelize olana kadar kavrulur. Bir kap içerisinde su, un ve tuz çırpılır ve karamelize olan şekerin üzerine eklenir. Karışım topak topak olana kadar karıştırılır. 15 dakika kadar daha kavrulan hasuta, sıcak bir şekilde servis edilmeye hazırdır.
Damal lezzetlerinden Hasuta ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Hasuta görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Damal lezzetlerinden meşhur Hasuta yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Hasuta nasıl yapılır. Ardahan Damal lezzetlerinden Hasuta tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Hasuta videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...