Hasuta

Ardahan Damal'ın meşhur yerel lezzetlerinden Hasuta malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Damal Otelleri

Ardahan Damal lezzetlerinden Hasuta tarifi ile sofranıza lezzet katın

Hasuta Malzemeleri

  • 1 su bardağı un
  • 2 bardak su
  • 125 gram tereyağı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 bardak şeker
  • Tuz
Hasuta › Yerel Lezzetler | Damal | ArdahanTıkla ve Görseli Büyüt: Hasuta

Hasuta Yemeğinin Tarifi

Tavada tereyağ ve sıvı yağ eritilir. Şeker eklenir ve karamelize olana kadar kavrulur. Bir kap içerisinde su, un ve tuz çırpılır ve karamelize olan şekerin üzerine eklenir. Karışım topak topak olana kadar karıştırılır. 15 dakika kadar daha kavrulan hasuta, sıcak bir şekilde servis edilmeye hazırdır.

Hasuta Görselleri

Damal lezzetlerinden Hasuta ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Hasuta görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/ardahan/damal/yerel-lezzetler/hasuta/hasuta-d1fe17.jpg-|-Bu Görsel Hasuta Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Hasuta › Hasuta Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Hasuta Görselleri (1)
/img/tr/min/ardahan/damal/yerel-lezzetler/hasuta/hasuta-c74d97.jpg-|-Bu Görsel Hasuta Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Hasuta › Hasuta Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Hasuta Görselleri (2)
/img/tr/min/ardahan/damal/yerel-lezzetler/hasuta/hasuta-f457c5.jpg-|-Bu Görsel Hasuta Görselleri (3) ile ilgili -|-Görsel: Hasuta › Hasuta Görselleri (3)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Hasuta Görselleri (3)

Hasuta Tarifi

Damal lezzetlerinden meşhur Hasuta yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/0L_I3v7rXuM

Hasuta Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Hasuta nasıl yapılır. Ardahan Damal lezzetlerinden Hasuta tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Hasuta videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...