Artvin Usulü Cağ Kebabı Malzemeleri
- 1 adet yağsız ve sinirsiz kuzu budu
- 1 adet soğan
- 4 adet domates
- 6 adet yeşilbiber
- Yoğurt
- Lavaş ekmeği
- Tuz
- Karabiber
Artvin Borçka'nın meşhur yerel lezzetlerinden Cağ Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Borçka OtelleriKuzu butları parmak kalınlığında, yaprak yaprak kesilir. Yemeklik doğranmış soğan, yoğurt, karabiber ve tuz karıştırılarak elde edilen karışımda etler bir gün terbiye edilir. Terbiye edildikten sonra etler şişe takılır ve yatay bir şekilde ateş üzerinde kızartılır. Pişen kısımlar ince ince kesilir ve cağ kebap şişlerine takılır. Etler; lavaş ekmeği, domates, biber ve soğan ile servis edilir.
Borçka lezzetlerinden Artvin Usulü Cağ Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Artvin Usulü Cağ Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Borçka lezzetlerinden meşhur Artvin Usulü Cağ Kebabı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Artvin Usulü Cağ Kebabı nasıl yapılır. Artvin Borçka lezzetlerinden Artvin Usulü Cağ Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Artvin Usulü Cağ Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...