Kedirgen Kavurması Malzemeleri
- 1 bağ kedirgen
- 2-3 adet yumurta
- 2 baş pırasa
- Kırmızı biber
- Yeteri kadar zeytinyağı
- Tuz
Aydın Köşk'ün meşhur yerel lezzetlerinden Kedirgen Kavurması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Köşk OtelleriKedirgenlerin saplarından sert olan kısımları atılır, yumuşak bölümleri yıkanır ardından da küçük küçük doğranır. Pırasalar da yıkanır, küçük küçük doğranır. Doğranan sebzeler bir tavaya alınır ve zeytinyağında kavrulur. Üzerine tuz ve kırmızı biber atılır. Kavrulan malzemelerin üzerine piştikten sonra yumurtalar kırılır ve sıcak olarak servis edilir.
Köşk lezzetlerinden Kedirgen Kavurması ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kedirgen Kavurması görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Köşk lezzetlerinden meşhur Kedirgen Kavurması tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kedirgen Kavurması nasıl yapılır. Aydın Köşk lezzetlerinden Kedirgen Kavurması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kedirgen Kavurması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...