Koruk Ekşili Bamya Malzemeleri
- 1 kg bamya
- 2 adet küçük boy soğan
- 3 domates
- 1 çay bardağı nar ekşisi
- 1 çorba kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1.5 bardak su
- Zeytinyağı
Aydın Yenipazar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Koruk Ekşili Bamya malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Yenipazar OtelleriBamyalar yıkandıktan sonra başları ve uçları temizlenir. İnce doğranmış soğan zeytinyağında kavrulur, soğan kavrulunca küçük küçük doğranmış domatesler eklenir. Kavurma işlemi devam eder. Biber, tuz, nar ekşisi ve su tencereye ilave edilir, kaynamaya bırakılır. Kaynamaya başlayınca bamyalar eklenir, 15-20 dakika pişirilir. Soğuyunca servis edilir.
Yenipazar lezzetlerinden Koruk Ekşili Bamya ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Koruk Ekşili Bamya görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Yenipazar lezzetlerinden meşhur Koruk Ekşili Bamya yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Koruk Ekşili Bamya nasıl yapılır. Aydın Yenipazar lezzetlerinden Koruk Ekşili Bamya tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Koruk Ekşili Bamya videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...