Bigadiç Güveci Malzemeleri
- 1 adet oğlak but
- 3 adet soğan
- 2 adet yeşil biber
- 1 baş sarımsak
- 5-6 adet domates
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Karabiber
- Kekik
- Kırmızı toz biber
Balıkesir Bigadiç'in meşhur yerel lezzetlerinden Bigadiç Güveci malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bigadiç Otelleriİlk önce but istenilen büyüklükte parçalanır. Güvece sırasıyla irice doğranmış soğanlar, biberler, etler, en üstüne kabukları soyulup doğranmış domatesler ilave edilerek tuz, karabiber, kırmızı toz biber ve kekik eklenir. Önceden ısıtılmış 200 derece fırına verilir. Et suyunu salınca ısı 180-170 dereceye düşürülüp 1 saat daha pişirilir.
Bigadiç lezzetlerinden Bigadiç Güveci ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Bigadiç Güveci görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bigadiç lezzetlerinden meşhur Bigadiç Güveci yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Bigadiç Güveci nasıl yapılır. Balıkesir Bigadiç lezzetlerinden Bigadiç Güveci tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Bigadiç Güveci videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...