Kertil Kebabı Malzemeleri
- Kuzu kuşbaşı
- Soğan
- Domates
- Kırmızı biber
- Tuz
- Sıvı yağ
- Su
Balıkesir Sındırgı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Kertil Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Sındırgı OtelleriKuşbaşı et az yağda kavrularak suyunu atınca içerisine doğranmış domates, biber ve soğan eklenir. Biraz kavurduktan sonra su ve tuz eklenerek pişirilir.
Sındırgı lezzetlerinden Kertil Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kertil Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...