Kertil Kebabı

Balıkesir Sındırgı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Kertil Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Sındırgı Otelleri

Balıkesir Sındırgı lezzetlerinden Kertil Kebabı tarifi ile sofranıza lezzet katın

Kertil Kebabı Malzemeleri

  • Kuzu kuşbaşı
  • Soğan
  • Domates
  • Kırmızı biber
  • Tuz
  • Sıvı yağ
  • Su
Kertil Kebabı › Yerel Lezzetler | Sındırgı | BalıkesirTıkla ve Görseli Büyüt: Kertil Kebabı

Kertil Kebabı Yemeğinin Tarifi

Kuşbaşı et az yağda kavrularak suyunu atınca içerisine doğranmış domates, biber ve soğan eklenir. Biraz kavurduktan sonra su ve tuz eklenerek pişirilir.

Kertil Kebabı Görselleri

Sındırgı lezzetlerinden Kertil Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kertil Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/balikesir/sindirgi/yerel-lezzetler/kertil-kebabi/kertil-kebabi-b6d767.jpg-|-Bu Görsel Kertil Kebabı Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Kertil Kebabı › Kertil Kebabı Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Kertil Kebabı Görselleri (1)
/img/tr/min/balikesir/sindirgi/yerel-lezzetler/kertil-kebabi/kertil-kebabi-72b32a.jpg-|-Bu Görsel Kertil Kebabı Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Kertil Kebabı › Kertil Kebabı Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Kertil Kebabı Görselleri (2)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...