Gıcır Malzemeleri
- 7 bağ gıcır
- 3 adet soğan
- 5 adet yeşil soğan
- 1 baş sarımsak
- 2 adet yumurta
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Pul biber
- Tuz
Bartın Kurucaşile'nin meşhur yerel lezzetlerinden Gıcır malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kurucaşile OtelleriGıcırlar bir tencere içerisine alınır ve haşlanır. Farklı bir tencere içerisinde sıvı yağ dökülür. İnce ince doğranan soğanlara sarımsak ve yeşil biber de eklenerek kavrulur. Haşlanan ve suyu süzülen gıcırlar birleşime eklenir. Kavrulan yemeğe pul biber ve tuz eklenir. Bir kapta çırpılan yumurtalar yemeğe ilave edilir. Gıcır yemeğimiz servise hazırdır.
Kurucaşile lezzetlerinden Gıcır ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Gıcır görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...