Tavuklu Köy Böreği Malzemeleri
- 4 adet yufka
- 1 adet tavuk
- 3 bardak tavuk suyu
- Sıvı yağ
- Tuz
Bartın Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Tavuklu Köy Böreği malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bartın OtelleriBir tencere içerisinde tavuk haşlanır ve parçalara ayrılır. Yufkalar, haşlanan ve tuz katılmış tavuk suyu ile ıslatılır. Yufkalardan biri yağlı tavaya koyulur, tavuk suyu ile ıslatılır ve bir yufka daha koyulur. O da tavuk suyu ile ıslatılır. 2 yufka, parçalanarak bütün yufkanın üzerine yerleştirilir. Yufkalar, ocak üzerinde iki tarafları da kızaracak şekilde pişirilir. Parçalanan tavuklar yufkaların üzerine dizilir ve kalan tavuk suyu tavuklu köy böreği üzerine gezdirilir. Böreğimiz sıcak bir şekilde servise hazırdır.
Bartın Merkez lezzetlerinden Tavuklu Köy Böreği ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Tavuklu Köy Böreği görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bartın lezzetlerinden meşhur Tavuklu Köy Böreği yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Tavuklu Köy Böreği nasıl yapılır. Bartın Merkez lezzetlerinden Tavuklu Köy Böreği tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tavuklu Köy Böreği videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...