Ayran Çorbası Malzemeleri
- Dövülmüş buğday
- 1 kg yoğurt
Batman Kozluk'un meşhur yerel lezzetlerinden Ayran Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kozluk OtelleriBuğday iyice haşlanıp yumuşatılır, yoğurt katı bir ayran kıvamına getirilir ve pişmiş, kaynayan buğdayın üzerine ilave edilir. 10 dakika kaynadıktan sonra altı kapatılır. Saklama kabına alındıktan sonra buzdolabına konur. Soğuk şekilde servis edilir.
Kozluk lezzetlerinden Ayran Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ayran Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kozluk lezzetlerinden meşhur Ayran Çorbası yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ayran Çorbası nasıl yapılır. Batman Kozluk lezzetlerinden Ayran Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ayran Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...