Herse Yemeği Malzemeleri
- 1 adet haşlanmış tavuk
- 1 kilo yarma
- 300 gram tereyağ
- Kırmızı toz biber
- Tuz
Bayburt Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Herse Yemeği malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bayburt OtelleriYıkadığınız yarmanın tamamını bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ve bir miktar tuz ekleyip suyunu çekinceye kadar haşlayın. Bu sırada tavuk etini kemiklerinden ayırarak güzelce didin. Yarma haşlandıktan sonra didilmiş etleri üzerine ekleyin. Tavuk ve yarma birbiri ile harmanlanıp tiftik tiftik oluncaya kadar devamlı karıştırarak pişirin. Ayrı bir yerde tuz ve toz biberi tereyağında eritin. Herse piştikten sonra ocaktan alın. Biberli yağı üzerine dökerek servis edin. Afiyet olsun.
Bayburt Merkez lezzetlerinden Herse Yemeği ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Herse Yemeği görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bayburt lezzetlerinden meşhur Herse Yemeği yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Herse Yemeği nasıl yapılır. Bayburt Merkez lezzetlerinden Herse Yemeği tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Herse Yemeği videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...