Kara Pancar Yemeği Malzemeleri
- 1 kâse haşlanmış evelik (labada)
- 250 gram kuşbaşı et
- 2 adet yemeklik doğranmış kuru soğan
- 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı haşlanmış mercimek
- 1 su bardağı bulgur
- 2 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
Bayburt Merkez'in meşhur yerel lezzetlerinden Kara Pancar Yemeği malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bayburt OtelleriBir tencerede soğanları kavurun. Kuşbaşıyı da ekleyip rengi dönünceye kadar karıştırın. Ardından salça ve bir miktar su ekleyerek pişmeye bırakın. Etler yumuşayınca mercimek, bulgur, evelik, baharat ve göz kararı su ilave edip kısık ateşte pişirin. Yemeğin altını kapattıktan sonra 10 dakika kadar dinlendirip servis edin. Afiyet olsun.
Bayburt Merkez lezzetlerinden Kara Pancar Yemeği ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kara Pancar Yemeği görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bayburt lezzetlerinden meşhur Kara Pancar Yemeği yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kara Pancar Yemeği nasıl yapılır. Bayburt Merkez lezzetlerinden Kara Pancar Yemeği tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kara Pancar Yemeği videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...