Nohut Kebabı Malzemeleri
- 700 gr haşlanmış nohut
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- 750 gr kuşbaşı et
- Somun ekmeği
- Tuz
- Pul biber
- Kuru nane
Bilecik İnhisar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Nohut Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
İnhisar OtelleriEkmekler küp küp doğranır, baharatlar ve yağ eklenip karıştırılır ve 15 dakika kadar fırında kızartılır. Bu esnada soğanlar doğranır, tencereye alınır ve yağda kavrulur. Kavrulan soğanların üzerine salça ve nohutlar eklenir. Baharatlar da ilave edilir ve biraz daha kavurduktan sonra su eklenerek pişmeye bırakılır. Ayrı bir tavada etler tereyağ ile pişirilir. Fırından ekmekler çıkarılır, geniş bir tabağa konur. Üzerine nohutlu karışım eklenir, etler eklenir ve son olarak yağda kızdırılmış baharatlar da eklenerek servis edilir.
İnhisar lezzetlerinden Nohut Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Nohut Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
İnhisar lezzetlerinden meşhur Nohut Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Nohut Kebabı nasıl yapılır. Bilecik İnhisar lezzetlerinden Nohut Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Nohut Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...