Pancar Pekmezi Malzemeleri
- 3 kg şeker pancarı
- İçme suyu
Bilecik Osmaneli'nin meşhur yerel lezzetlerinden Pancar Pekmezi malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Osmaneli OtelleriKatı meyve sıkacağında sıkılan pancarların suyu tencereye alınır. Üzerine içme suyu ilave edilir, kaynatılır. 7-8 saat kaynayan karışım 3 kez tülbentten süzülür ardından kavanozlara konulur. Dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
Osmaneli lezzetlerinden Pancar Pekmezi ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Pancar Pekmezi görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Osmaneli lezzetlerinden meşhur Pancar Pekmezi yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Pancar Pekmezi nasıl yapılır. Bilecik Osmaneli lezzetlerinden Pancar Pekmezi tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Pancar Pekmezi videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...