Zırz Malzemeleri
- Yarım kg ıspanak
- Zeytinyağı
- İki üç dal taze soğan
- Toz kişniş
- 2 diş sarımsak
- Süzme yoğurt
- Pul biber
- Tuz
Bilecik Söğüt'ün meşhur yerel lezzetlerinden Zırz malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Söğüt OtelleriIspanak ince ince doğranır ve haşlanır. Ardından yağda, ince ince kesilmiş soğanla kavrulur. Kavrulan karışım servis tabağına alınarak soğumaya bırakılır. Tuz, kişniş, rendelenmiş sarımsak ve yoğurt bir kâsede karıştırılır. Soğumuş olan ıspanağın üzerine yoğurt dökülür. Son olarak üzerine kızdırılmış yağda kavrulan pul biber de eklenerek servise hazır hâle getirilir.
Söğüt lezzetlerinden Zırz ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Zırz görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Söğüt lezzetlerinden meşhur Zırz yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Zırz nasıl yapılır. Bilecik Söğüt lezzetlerinden Zırz tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Zırz videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...