Bıldırcın Kebabı Malzemeleri
- 5 adet bıldırcın
- 50 gr. tereyağı
- 2 adet patates
- 1 diş sarımsak
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet soğan
- Karabiber
- Tuz
- 3 adet patates
- 2 adet domates
Bilecik Yenipazar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Bıldırcın Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Yenipazar OtelleriBıldırcının tüyleri yolunup tütsülenir, güzelce yıkanır. Düdüklü tencereye tereyağı konulur, bıldırcınlar yağda kızartılır. Üzerine 2 su bardağı su, 1 soğan, 1 diş sarımsak, karabiber ve tuz eklenir, pişmeye bırakılır. Bu esnada domates, biber ve patates halka şeklinde kesilir, patatesler kızartılır. Yaklaşık 25 dakikada pişen bıldırcınlar tencereden mini fırın tepsisine aktarılırlar. Patates, domates ve biberde tepsiye dizilir. Bıldırcınlar pembeleşinceye kadar fırında pişme işlemi devam eder. Sıcak olarak servis edilir.
Yenipazar lezzetlerinden Bıldırcın Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Bıldırcın Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Yenipazar lezzetlerinden meşhur Bıldırcın Kebabı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Bıldırcın Kebabı nasıl yapılır. Bilecik Yenipazar lezzetlerinden Bıldırcın Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Bıldırcın Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...