Turşu Aşı Çorbası Malzemeleri
- 1 bardak buğday
- 1 çay bardağı nohut
- 1 bardak ekşi erik
- Yarım kilo taze fasulye
- Yarım kilo kemikli et
- 2 adet domates
- Tuz
Bitlis Adilcevaz'ın meşhur yerel lezzetlerinden Turşu Aşı Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Adilcevaz OtelleriDüdüklü tencere içerisine et, bir gün önceden ıslatılan aşurelik buğday ve nohut, taze fasulye, küp doğranmış domatesler, tuz ve su eklenir. Burada etlerin tencere dibinde olması önemlidir. Yemek, 1 saat kadar pişirilmeye bırakılır. Ayrı bir tencere içerisinde erikler koyulur, biraz su ilave edilir. Yumuşayıncaya kadar pişirilen erikler kevgirden geçirilir ve yemeğe ilave edilir. Turşu aşı çorbası sıcak bir şekilde servis edilmeye hazırdır.
Adilcevaz lezzetlerinden Turşu Aşı Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Turşu Aşı Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Adilcevaz lezzetlerinden meşhur Turşu Aşı Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Turşu Aşı Çorbası nasıl yapılır. Bitlis Adilcevaz lezzetlerinden Turşu Aşı Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Turşu Aşı Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...