Güzbez Tatlısı Malzemeleri
- 2.5 bardak üzüm pekmezi
- 1 bardak ceviz içi
- 1 kaşık tereyağı
- Yarım bardak sıvı yağ
- Un
Bitlis Ahlat'ın meşhur yerel lezzetlerinden Güzbez Tatlısı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ahlat OtelleriBir tencere içerisine sıvı yağ ve tereyağı eklenir, karıştırılır. Yağın alabildiği kadar un ilave edilir ve kavrulur. Pekmez tencereye dökülür. Ceviz içleri eklenir ve güzbez karıştırılır. Kıvamı tutan ve hazır hâle gelen tatlımız, kaşık kaşık sunularak servis edilir.
Ahlat lezzetlerinden Güzbez Tatlısı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Güzbez Tatlısı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Ahlat lezzetlerinden meşhur Güzbez Tatlısı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Güzbez Tatlısı nasıl yapılır. Bitlis Ahlat lezzetlerinden Güzbez Tatlısı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Güzbez Tatlısı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...