Murtuğa Malzemeleri
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1.5 çay bardağı un
- Tuz
Bitlis Ahlat'ın meşhur yerel lezzetlerinden Murtuğa malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ahlat OtelleriKızdırılan sıvı yağa un eklenir ve yavaş yavaş kavrulur. Yumurtalar köpük köpük olana kadar çırpılır. Tuz ilave edilen yumurta yavaş yavaş kavrulan una eklenir. Yumurtalar katılaşınca yemek ocaktan alınır. İsteğe göre bal ve reçelle servis edilir.
Ahlat lezzetlerinden Murtuğa ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Murtuğa görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Ahlat lezzetlerinden meşhur Murtuğa tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Murtuğa nasıl yapılır. Bitlis Ahlat lezzetlerinden Murtuğa tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Murtuğa videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...