Çireş Çorbası

Bitlis Güroymak'ın meşhur yerel lezzetlerinden Çireş Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Güroymak Otelleri

Bitlis Güroymak lezzetlerinden Çireş Çorbası tarifi ile sofranıza lezzet katın

Çireş Çorbası Malzemeleri

  • Yarım kilo koyun eti
  • 1 kilo çireş otu
  • 1 kase buğday
  • 1 kaşık tereyağı
  • 1 kaşık salça
  • 1 adet kuru soğan
  • Karabiber
  • Tuz
Çireş Çorbası › Yerel Lezzetler | Güroymak | BitlisTıkla ve Görseli Büyüt: Çireş Çorbası

Çireş Çorbası Yemeğinin Tarifi

Çireş otları orta büyüklükte doğranır. Doğranmış soğanlar tereyağı konulmuş bir tencere içerisinde pembeleşinceye kadar kavrulur. Et ilave edilir ve kavrulmaya devam edilir. Salça ve sıcak su eklendikten sonra çorba kaynamaya bırakılır. Çorba kaynarken buğday ilave edilir. Etler pişmeye yakın çireş otu ve baharatlar çorbaya ilave edilir. Ürünler iyice piştiğinde çorba sıcak bir şekilde servis edilmeye hazırdır.

Çireş Çorbası Görselleri

Güroymak lezzetlerinden Çireş Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Çireş Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.

/img/tr/min/bitlis/guroymak/yerel-lezzetler/cires-corbasi/cires-corbasi-fe9fc2.jpg-|-Bu Görsel Çireş Çorbası Görselleri (1) ile ilgili -|-Görsel: Çireş Çorbası › Çireş Çorbası Görselleri (1)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Çireş Çorbası Görselleri (1)
/img/tr/min/bitlis/guroymak/yerel-lezzetler/cires-corbasi/cires-corbasi-37693c.jpg-|-Bu Görsel Çireş Çorbası Görselleri (2) ile ilgili -|-Görsel: Çireş Çorbası › Çireş Çorbası Görselleri (2)
Tıkla ve Görseli Büyüt: Çireş Çorbası Görselleri (2)

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...