Gari Aşı Çorbası Malzemeleri
- Yarım kilo ıspanak
- Yarım çay bardağı sumak
- 1.5 bardak aşurelik buğday
- 25 gram tereyağı
- Domates salçası
- Un
- Tuz
Bitlis Hizan'ın meşhur yerel lezzetlerinden Gari Aşı Çorbası malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Hizan OtelleriBir tencerede tereyağı eritilir ve alabildiğince un kavrulur. 1.5 litre su ilave edilir ve su kaynamaya başladığında haşlanan aşurelik buğday ilave edilir. Bir süre daha kaynayan çorbaya doğranan ıspanaklar ve tuz ilave edilir. Bir süre daha pişirilen gari aşı çorbası, sıcak bir şekilde servis edilmeye hazırdır.
Hizan lezzetlerinden Gari Aşı Çorbası ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Gari Aşı Çorbası görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Hizan lezzetlerinden meşhur Gari Aşı Çorbası tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Gari Aşı Çorbası nasıl yapılır. Bitlis Hizan lezzetlerinden Gari Aşı Çorbası tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Gari Aşı Çorbası videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...