Halise Yemeği Malzemeleri
- 1 kilo kuzu eti
- 4 bardak döğme buğday
- Tereyağı
- Pul biber
- Tuz
Bitlis Hizan'ın meşhur yerel lezzetlerinden Halise Yemeği malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Hizan OtelleriKuzu eti temizlenir ve tencere içerisinde haşlanır. Döğme buğday, bir kaşık tereyağı, göz kararı tuz ve malzemeleri geçecek kadar su tencereye eklenir. Yemek pişirilirken sürekli karıştırılır. Bir tavada tereyağı ile pul biberden oluşan bir sos hazırlanır. Halise yemeği servis edilirken üzerine hazırlanan sostan dökülür.
Hizan lezzetlerinden Halise Yemeği ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Halise Yemeği görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Hizan lezzetlerinden meşhur Halise Yemeği tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Halise Yemeği nasıl yapılır. Bitlis Hizan lezzetlerinden Halise Yemeği tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Halise Yemeği videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...