Ciğer Taplaması Malzemeleri
- 1 kilo koyun ciğeri
- 6 bardak köftelik bulgur
- Sıvı yağ
- 1 adet soğan
- 1 çay bardağı un
- Karabiber
- Pul biber
- Kuru reyhan
- Tuz
Bitlis Mutki'nin meşhur yerel lezzetlerinden Ciğer Taplaması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Mutki OtelleriCiğer ve soğan rondo makinesinde iyice çekilir ve bir kap içerisine alınır. Kaba bulgur, baharatlar ve un ilave edilir. Ürünler yoğrulur. Yoğrulan ürünler küçük parçalar hâlinde bölünür, yuvarlanır ve üzerlerine bastırılır. Bir tencere içerisine su konulur ve tuz ilave edilir. Köfteler haşlanır ve tabağa alınır. Tava içerisinde pul biber ve sıvı yağ koyulur ve bir sos elde edilir. Ciğer taplaması servis edilirken üzerine sostan ilave edilir.
Mutki lezzetlerinden Ciğer Taplaması ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Ciğer Taplaması görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Mutki lezzetlerinden meşhur Ciğer Taplaması tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Ciğer Taplaması nasıl yapılır. Bitlis Mutki lezzetlerinden Ciğer Taplaması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Ciğer Taplaması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...