Teter Malzemeleri
- 2 bardak pekmez
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 1 bardak su
- Esmer köy ekmeği veya tandır ekmeği
Bitlis Tatvan'ın meşhur yerel lezzetlerinden Teter malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Tatvan OtelleriPekmez ve su bir tencere içerisinde bir taşımlık kaynatılır. İçerisine tereyağı eklenir ve yağ eritilir. Kenara alınan şerbet soğumaya bırakılır. Servis tabağına ekmekler bölünerek yayılır. Ilıyan pekmez şerbeti ekmeklerin üzerine dökülür. Teter, servis edilmeye hazırdır.
Tatvan lezzetlerinden Teter ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Teter görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Tatvan lezzetlerinden meşhur Teter tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Teter nasıl yapılır. Bitlis Tatvan lezzetlerinden Teter tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Teter videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...