Kedi Batmaz Malzemeleri
- 400 gram un
- 200 gram mısır unu
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 9 su bardağı su
- 1 su bardağı keş peyniri
Bolu Gerede'nin meşhur yerel lezzetlerinden Kedi Batmaz malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Gerede OtelleriBir tencerede kaynatılan suya azar azar un ve mısır unu karışımı eklenir. Tuz ve tereyağı ilave edilerek karıştırılır, ardından rendelenmiş keş peyniri üzerine serpilir. Bir kâseye soğuk su konulur, bir kaşık yardımıyla pişmiş hamurdan ceviz büyüklüğünde alınır ve suya batırılarak bir tabağa aktarılır.
Gerede lezzetlerinden Kedi Batmaz ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kedi Batmaz görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Gerede lezzetlerinden meşhur Kedi Batmaz tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kedi Batmaz nasıl yapılır. Bolu Gerede lezzetlerinden Kedi Batmaz tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kedi Batmaz videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...