Kabaklı Gözleme Malzemeleri
Hamuru İçin
- Su
- Un
- Tuz
İç Harcı İçin
- 1 adet bal kabağı
- 2 adet soğan
- Tuz
- Karabiber
Bolu Göynük'ün meşhur yerel lezzetlerinden Kabaklı Gözleme malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Göynük OtelleriKabak temizlenip yıkandıktan sonra rendelenir. Teflon tencerede soğanlar iyice kavrulur, rendelenen kabaklar soğanın üzerine ilave edilir, biraz tuz ve karabiber de ekledikten sonra güzelce kavrulur. Diğer bir yanda un ve tuz ılık suyla yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğrulur. Elde edilen hamur bezelere ayrılır, her bir beze çay tabağı büyüklüğünde açılır. Açılan hamurun içine kabaklı iç harçtan koyulur ve üzeri başka bir hamurla kapatılır. Diğer bezelere de aynı işlem yapılır, son olarak sac veya geniş bir tavada pişirilir.
Göynük lezzetlerinden Kabaklı Gözleme ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kabaklı Gözleme görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Göynük lezzetlerinden meşhur Kabaklı Gözleme tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kabaklı Gözleme nasıl yapılır. Bolu Göynük lezzetlerinden Kabaklı Gözleme tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kabaklı Gözleme videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...