Bolu Eriştesi

Göynük'ün meşhur gıda ve tarım ürünleri. Bolu Göynük'te bulunan Bolu Eriştesi ile ilgili bilgilere göz atın. Yöresel ürün seçeneği.

Göynük Otelleri

Bolu Eriştesi › duyBunu

Erişte, hamurun ince ince kesilmesiyle elde edilir, Bolu’nun her ilçesinde yapılmaktadır. Sıklıkla keş peyniri ile birlikte tüketilir.

Bu sayfa şunlarla ilgili:

  • Bolu eriştesi
  • Bolu’nun neyi meşhur?
  • Bolu yemekleri
  • Bolu tatları
  • Bolu keş peyniri
  • Erişte tarifi
Bolu Eriştesi › Yöresel Ürünler | Göynük | BoluTıkla ve Görseli Büyüt: Bolu Eriştesi

Eriştenin yapışmaması için ne yapmak gerekiyor?

Eriştenin yapışmaması için kaynama suyuna bir miktar sıvı yağ katmak ve süzme aşamasında soğuk sudan geçirmek gerekmektedir.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...