Kartalkaya Kebabı Malzemeleri
- Yarım kg kuşbaşı et
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 2 adet kapya biber
- 2 adet yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- 12 adet milföy
Bolu Kıbrıscık'ın meşhur yerel lezzetlerinden Kartalkaya Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Kıbrıscık OtelleriEt pişirilerek yemeklik doğranmış soğanlarla birlikte kavrulur. Küçük küçük doğranan havuç, kapya biber ve yeşil biber ilave edilerek sotelenir. Ardından sarımsak, 1 bardak soğuk su, tuz ve baharatlar eklenerek sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir. 6 adet milföyün kenarları 1 cm kadar bıçakla kesilir, içi kare şeklinde boşaltılır. Bu 6 adet milföy diğer milföylerin üzerine yerleştirilir. Üzerini biraz bastırarak yapışmasını sağladıktan sonra kenarlarına yumurta sarısı sürülerek 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Et yemeğinden milföylerin ortasına konularak servis edilir.
Kıbrıscık lezzetlerinden Kartalkaya Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kartalkaya Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Kıbrıscık lezzetlerinden meşhur Kartalkaya Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kartalkaya Kebabı nasıl yapılır. Bolu Kıbrıscık lezzetlerinden Kartalkaya Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kartalkaya Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...