Yedigöller Kebabı Malzemeleri
- Yarım kg kuzu but eti
- Yarım kg piliç fileto
- 6 adet yeşil biber
- 5 adet domates
- 300 gr köy ekmeği
- 250 gr süzme yoğurt
- 250 gr tereyağı
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
- 1 demet dereotu
- Et suyu
- Tuz
Bolu Seben'in meşhur yerel lezzetlerinden Yedigöller Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Seben OtelleriKuzu ve piliç eti üçer parça hâlinde dövülerek tuzlanıp biberlenir ve ızgarada pişirilir. Bolu köy ekmeği küp şeklinde doğranır ve tereyağında kızartılır. Üzerine et suyu ilave edildikten sonra servis tabağına konularak süzme yoğurt ilave edilir. Izgarada pişen etler ikiye bölünür ve servis tabağındaki malzemelerin üzerine dizilir. Izgarada hazırlanan domates ve biberler de tabağa aktarılır, üzerine tereyağı, biber sos ve dereotu ile servis edilir.
Seben lezzetlerinden Yedigöller Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Yedigöller Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Seben lezzetlerinden meşhur Yedigöller Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Yedigöller Kebabı nasıl yapılır. Bolu Seben lezzetlerinden Yedigöller Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Yedigöller Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...