Erikli Et

Burdur Ağlasun'un meşhur yerel lezzetlerinden Erikli Et malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Ağlasun Otelleri

Burdur Ağlasun lezzetlerinden Erikli Et tarifi ile sofranıza lezzet katın

Erikli Et Malzemeleri

  • Yarım kg kuşbaşı et veya iri kıyma
  • 1 kg bardak eriği
  • Tuz
Erikli Et › Yerel Lezzetler | Ağlasun | BurdurTıkla ve Görseli Büyüt: Erikli Et

Erikli Et Yemeğinin Tarifi

Yarım kg kuşbaşı et veya iri kıyma çok az yağda kavrulur. İçine bardak erikleri ve yeteri kadar tuz atılır. Dileğe göre yemek piştikten sonra içine pekmez katılarak servis edilir.

Erikli Et Tarifi

Ağlasun lezzetlerinden meşhur Erikli Et tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/NkY64ZguK5I

Erikli Et Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Erikli Et nasıl yapılır. Burdur Ağlasun lezzetlerinden Erikli Et tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Erikli Et videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...