Erikli Et Malzemeleri
- Yarım kg kuşbaşı et veya iri kıyma
- 1 kg bardak eriği
- Tuz
Burdur Ağlasun'un meşhur yerel lezzetlerinden Erikli Et malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ağlasun OtelleriYarım kg kuşbaşı et veya iri kıyma çok az yağda kavrulur. İçine bardak erikleri ve yeteri kadar tuz atılır. Dileğe göre yemek piştikten sonra içine pekmez katılarak servis edilir.
Ağlasun lezzetlerinden meşhur Erikli Et tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Erikli Et nasıl yapılır. Burdur Ağlasun lezzetlerinden Erikli Et tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Erikli Et videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...