Sülük Aşı Malzemeleri
- Su
- Tuz
- Tulum peyniri
- Ceviz
- Kaymak veya salçalı sos
- 4 su bardağı un
Burdur Altınyayla'nın meşhur yerel lezzetlerinden Sülük Aşı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Altınyayla OtelleriUn su ile yoğrularak hamur elde edilir. Hamur parçalara ayrılır, yuvarlak hâle getirilen hamurlara parmak boyunda şekil verilir ardından kaynayan tuzlu suyun içine atılır. Haşlanan hamur, süzgeç yardımıyla servis tabağına alınır. Üzerine tulum peyniri, ceviz serpilir. Dileğe göre üzerine kaymak veya salçalı sos eklenerek servise hazır hâle getirilir.
Altınyayla lezzetlerinden meşhur Sülük Aşı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Sülük Aşı nasıl yapılır. Burdur Altınyayla lezzetlerinden Sülük Aşı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sülük Aşı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...