Sülük Aşı

Burdur Altınyayla'nın meşhur yerel lezzetlerinden Sülük Aşı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Altınyayla Otelleri

Burdur Altınyayla lezzetlerinden Sülük Aşı tarifi ile sofranıza lezzet katın

Sülük Aşı Malzemeleri

  • Su
  • Tuz
  • Tulum peyniri
  • Ceviz
  • Kaymak veya salçalı sos
  • 4 su bardağı un
Sülük Aşı › Yerel Lezzetler | Altınyayla | BurdurTıkla ve Görseli Büyüt: Sülük Aşı

Sülük Aşı Yemeğinin Tarifi

Un su ile yoğrularak hamur elde edilir. Hamur parçalara ayrılır, yuvarlak hâle getirilen hamurlara parmak boyunda şekil verilir ardından kaynayan tuzlu suyun içine atılır. Haşlanan hamur, süzgeç yardımıyla servis tabağına alınır. Üzerine tulum peyniri, ceviz serpilir. Dileğe göre üzerine kaymak veya salçalı sos eklenerek servise hazır hâle getirilir.

Sülük Aşı Tarifi

Altınyayla lezzetlerinden meşhur Sülük Aşı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/ce6H7RLORV4

Sülük Aşı Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Sülük Aşı nasıl yapılır. Burdur Altınyayla lezzetlerinden Sülük Aşı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Sülük Aşı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...