Mürdümek Aşı Malzemeleri
- 2 su bardağı mürdümek
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
- 1 adet orta boy soğan
- 5 su bardağı su
- Bir tutam tuz
Burdur Bucak'ın meşhur yerel lezzetlerinden Mürdümek Aşı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bucak OtelleriMürdümekler haşlanır. Soğanlar ince ince yemeklik doğranıp yağda kavrulur. Mürdümekler eklenir ve kavurma işlemi devam eder, tuz eklenir. Ardından su ilave edilip kaynamaya bırakılır. 10 dakika kaynadıktan sonra servise hazır olacaktır.
Bucak lezzetlerinden meşhur Mürdümek Aşı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Mürdümek Aşı nasıl yapılır. Burdur Bucak lezzetlerinden Mürdümek Aşı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Mürdümek Aşı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...