Gölhisar Kavurması Malzemeleri
- 1.5 kg antrikot (bonfile veya kontrfile de olur)
- 400 gr kuyruk yağı veya iç yağ
- 5-6 adet yeşil biber
- 2 adet kuru soğan
- Domates
- Tuz
Burdur Gölhisar'ın meşhur yerel lezzetlerinden Gölhisar Kavurması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Gölhisar OtelleriKuyruk yağı doğranır, etin sinirleri alınır ve ince olacak şekilde yaprak yaprak doğranır. Tava ocağa alınır, altı yakılır. Isınınca kuyruk yağı eklenir. Kuyruk yağı eritilir ve posaları kenara alınır. Erimiş olan yağın üzerine etler eklenir. Etler 7 saniye içinde pişer. Pişen etler servis tabağına alınır, üzerine tuz gezdirilir yanına soğan, domates ve biber dilimlenerek servis edilir.
Gölhisar lezzetlerinden meşhur Gölhisar Kavurması tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Gölhisar Kavurması nasıl yapılır. Burdur Gölhisar lezzetlerinden Gölhisar Kavurması tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Gölhisar Kavurması videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...