Dirmil Kebabı

Burdur Karamanlı'nın meşhur yerel lezzetlerinden Dirmil Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Karamanlı Otelleri

Burdur Karamanlı lezzetlerinden Dirmil Kebabı tarifi ile sofranıza lezzet katın

Dirmil Kebabı Malzemeleri

  • 6 aylık kuzu veya oğlak eti
Dirmil Kebabı › Yerel Lezzetler | Karamanlı | BurdurTıkla ve Görseli Büyüt: Dirmil Kebabı

Dirmil Kebabı Yemeğinin Tarifi

Kesilen oğlak veya kuzunun iç organları çıkarılır ve temizlenen hayvan bütün olarak şişe geçirilir. Ayakları ve boyun kısmı pişerken sarkmasın diye telle şişe bağlanır ve döndüre döndüre odunun kömür közünde pişirilir. Bu tarif, temizlenmiş hayvan şişe geçirilmeden fırında pişirilerek de yapılır.

Dirmil Kebabı Tarifi

Karamanlı lezzetlerinden meşhur Dirmil Kebabı tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/YlKY7xrigZM

Dirmil Kebabı Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Dirmil Kebabı nasıl yapılır. Burdur Karamanlı lezzetlerinden Dirmil Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Dirmil Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...