Biber Parpullaması Malzemeleri
- 5 adet közlenmiş kapya biber
- 4-5 dal maydanoz
- 1 baş sarımsak
- 1 adet limonun suyu
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Çanakkale Bayramiç'in meşhur yerel lezzetlerinden Biber Parpullaması malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bayramiç OtelleriKapya biberleri yıkayıp kuruladıktan sonra fırın, mangal ya da ocakta güzelce közleyin. Ardından kabuklarını soyarak bir salata kâsesine parmak parmak doğrayın. Üzerine; kıydığınız sarımsak ve maydanozu, limon suyunu, tuzu ve sıvı yağı ekleyip tüm malzemeleri iyice karıştırın. Parpullama ılındıktan sonra afiyetle tüketin.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...