Deli Armut Turşusu Malzemeleri
- 3 kilo ahlat
- Yeteri kadar su
Çanakkale Ezine'nin meşhur yerel lezzetlerinden Deli Armut Turşusu malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Ezine OtelleriAhlatları yıkayarak kavanozlara bölüştürün. Ardından kavanozları su ile doldurup kapaklarını sıkıca kapatın. Turşuyu, bu şekilde 7 ila 10 gün boyunca ışık almayan bir yerde bekletin. Daha sonra kavanozdan çıkardığınız ahlat turşusunu afiyetle tüketin.
Ezine lezzetlerinden Deli Armut Turşusu ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Deli Armut Turşusu görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Ezine lezzetlerinden meşhur Deli Armut Turşusu tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Deli Armut Turşusu nasıl yapılır. Çanakkale Ezine lezzetlerinden Deli Armut Turşusu tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Deli Armut Turşusu videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...