Yaren Güveci Malzemeleri
- Yarım kilo dana eti
- 7 adet sivri biber
- 8 diş sarımsak
- 3 adet domates
- 3 adet patlıcan
- 12 adet arpacık soğanı
- 2 kaşık salça
- 3 kaşık tereyağı
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
Çankırı Bayramören'in meşhur yerel lezzetlerinden Yaren Güveci malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bayramören OtelleriEt, ısıtılan güvece eklenir ve suyunu çekene kadar kavrulur. Et suyunu çektiğinde sıvı yağ, arpacık soğanları, sarımsak ve tuz ilave edilir. Kavrulmaya devam eden ürünlere salça ve sıcak su eklenir. Patates, patlıcan, biber, domates iri şekilde doğranır ve sırasıyla tencereye ilave edilir. Son olarak tereyağı ve baharatlar ilave edilen yaren güveci bir saat pişirilmeye bırakılır.
Bayramören lezzetlerinden meşhur Yaren Güveci yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Yaren Güveci nasıl yapılır. Çankırı Bayramören lezzetlerinden Yaren Güveci tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Yaren Güveci videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...