Tavuk Etli Kuru Bamya

Çankırı Kurşunlu'nun meşhur yerel lezzetlerinden Tavuk Etli Kuru Bamya malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.

Kurşunlu Otelleri

Çankırı Kurşunlu lezzetlerinden Tavuk Etli Kuru Bamya tarifi ile sofranıza lezzet katın

Tavuk Etli Kuru Bamya Malzemeleri

  • 100 gram kuru bamya
  • 250 gram kuşbaşı doğranmış tavuk eti
  • 1 adet yemeklik doğranmış soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 limonun suyu
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kırmızıbiber
Tavuk Etli Kuru Bamya › Yerel Lezzetler | Kurşunlu | ÇankırıTıkla ve Görseli Büyüt: Tavuk Etli Kuru Bamya

Tavuk Etli Kuru Bamya Yemeğinin Tarifi

Bamyaları bir bezin içinde ovalayarak tüylerinden arınıp temizlenmesini sağlayın. Ardından tencereye alıp yarım limonun suyu ve su ile haşlayın. Bamyalar haşlanırken ayrı bir yerde soğan, salça, tereyağ ve baharatları kavurun. Soğanın rengi değiştikten sonra tavuk etlerini de ekleyin. Yemeğin üzerine bir miktar sıcak su koyup etleri pişmeye bırakın. Tavuklar yumuşadıktan sonra haşlanmış bamya, yarım limonun suyu ve bir miktar daha sıcak su ilave edip kısık ateşte pişirin. Afiyet olsun.

Tavuk Etli Kuru Bamya Tarifi

Kurşunlu lezzetlerinden meşhur Tavuk Etli Kuru Bamya yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.

23-|-https://www.youtube-nocookie.com/embed/6cH6TpgKOow

Tavuk Etli Kuru Bamya Nasıl Yapılır Yemek Videoları

Tavuk Etli Kuru Bamya nasıl yapılır. Çankırı Kurşunlu lezzetlerinden Tavuk Etli Kuru Bamya tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Tavuk Etli Kuru Bamya videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.

Bu sayfayı paylaşın


Bu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...