Kuyu Kebabı Malzemeleri
- Kuzu ön kol
- Kuzu kaburga
- Kuzu fileto
- Kuyruk yağı
Denizli Babadağ'ın meşhur yerel lezzetlerinden Kuyu Kebabı malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Babadağ OtelleriÖn kol, kaburga, fileto gibi parçalara ayrılmış kuzu etleri aralarına kuyruk yağı koyularak çengelli şişlere geçirilir. Çengellerinden fırına asıldıktan sonra şişlerin altına bakır kaplar konur ve pişerken etlerden süzülen yağlar bu bakır kaplarda birikir. Ardından tırnaklı pide bu yağa batırılır ve pişen etlerle servis edilir.
Babadağ lezzetlerinden Kuyu Kebabı ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Kuyu Kebabı görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Babadağ lezzetlerinden meşhur Kuyu Kebabı yemek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Kuyu Kebabı nasıl yapılır. Denizli Babadağ lezzetlerinden Kuyu Kebabı tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Kuyu Kebabı videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...