Denizli Usulü Keşkek Malzemeleri
- Tereyağı veya sıvı yağ
- Buğday
- Kuzu eti
- Soğan
- Salça
- Su
- Tuz
Denizli Bozkurt'un meşhur yerel lezzetlerinden Keşkek malzemeleri ve tarifi bu sayfada yayınlanıyor.
Bozkurt OtelleriÖncelikle tereyağ kavrulur, üzerine buğday, su ve tuz ilave edildikten sonra 1 saat haşlanır. Haşlanan buğdaylar tahta kaşıkla iyice ezilir. Ayrı bir yerde soğanlar kavrulur, üzerine salça ilave edilir. Ardından küp küp doğranan kuzu etleri eklenerek kavurmaya devam edilir ve çok az su ilave edilir. Hazırlanan et keşkeğin üzerine dökülerek servis edilir.
Bozkurt lezzetlerinden Denizli Usulü Keşkek ile ilgili görsellere de göz atın. Eklenmesini istediğiniz Denizli Usulü Keşkek görseli varsa bize iletin bu albüme ekleyelim.
Bozkurt lezzetlerinden meşhur Denizli Usulü Keşkek tarifi videosunu izleyin. Nesif yemek tarifleri.
Denizli Usulü Keşkek nasıl yapılır. Denizli Bozkurt lezzetlerinden Denizli Usulü Keşkek tarif videosunu izleyin. Sofralarınıza lezzet katın. Denizli Usulü Keşkek videosu. Nefis yemek tarifleri. Yemek videoları.
Bu sayfayı paylaşın: Facebook hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: Twitter hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: WhatsApp hesabınızda bu sayfayı paylaşınBu sayfayı paylaşın: LinkedIn hesabınızda bu sayfayı paylaşınLinki kopyala...